LEUKE EN UNIEKE SPULLEN
CORRECTE PRIJZEN EN ADVIES
JULLIE GEBOORTELIJST IS ONZE PASSIE
GRATIS PRIVE PARKING

Elk kind is uniek. Elk interieur ...ook

De inrichting van je babykamer of kinderkamer. Het is een ongelofelijke leuke opdracht maar ook een hele uitdaging. Klassiek, eigentijds of een tikkeltje retro? De collecties van Kidloft laten ouders kiezen welke lijn het best te integreren is in hun interieur. Elk kind is uniek... elk interieur van Kidsloft ook! Heerlijk op zoek naar de juiste kindermeubels, bedtextiel en decoratie die met elkaar matchen en zorgen voor een cosy plek voor je kids met een wauw effect is onze missie.

 

 

Gratis styling advies !

Waar beginnen? Schuine muren! Welke kleurcombinaties? Samen op een kamer! Dagelijks krijgen wij veel vragen van ouders die met de inrichting van hun baby- of kinderkamer bezig zijn. Voor het inrichten van je babykamer of kinderkamer met een wauw effect is veel creativiteit nodig. Weet je niet goed hoe je eraan moet beginnen? Of zie je teveel en slaat de twijfel toe, dan helpt Kidsloft je graag verder met gratis styling advies.

 

 

Hoe werkt het?

Aan de hand van een gesprek over jullie specifieke wensen, foto's of een plattegrondje van je kamer gaat onze styliste samen met jullie bekijken wat de mogelijkheden zijn betreft de indeling, het kleurgebruik en de aankleding voor de inrichting van je kamer. In onze Kidsloft staan een aantal sfeerkamers uitgewerkt tot in de kleinste details die je de nodige inspiratie geven om je stijl te bepalen, en hiermee gaan wij verder aan de slag en pimpen wij  jullie interieur tot een unieke plek voor je kids.

 

 

 

Maar er is nog meer!

 Is de basis gelegd en is je decoratie gekozen, dan hebben wij nog een extraatje voor jullie. Omdat Kidsloft streeft naar perfectie komt indien gewenst onze styliste gratis bij jullie thuis om je kamer te decoreren met de gekozen collecties. Een luxe voor als je twijfelt tussen 2 wanddecoraties, wel of geen tapijt of een sierkussen meer of minder. Is jullie inrichting geslaagd en heb je de beloofde cosy baby- of kinderkamer met het wauw effect, dan betaal je enkel de spulletjes die bij jullie blijven.

 

 

Maak nu je afspraak voor gratis styling advies

Voor tips & tricks om je babykamer of kinderkamer net dat beetje meer pit te geven kan je bij Kidsloft altijd gezellig binnen lopen, maar wanneer je echt graag wat tijd uittrekt of met veel vragen zit is het handig om een afspraak te maken. Zo kan onze styliste de nodige tijd voor je reserveren om samen met jullie aan de slag te gaan om een geweldige plek te creëren op maat jullie wensen.

 

 

LEUKE EN UNIEKE SPULLEN
CORRECTE PRIJZEN EN ADVIES
JULLIE GEBOORTELIJST IS ONZE PASSIE
GRATIS PRIVE PARKING