LEUKE EN UNIEKE SPULLEN
CORRECTE PRIJZEN EN ADVIES
JULLIE GEBOORTELIJST IS ONZE PASSIE
GRATIS PRIVE PARKING

Verwacht je een kindje en wil je een lijst aanleggen?

Of het nu voor de eerste keer is of niet: mama of papa worden is een onvergetelijk moment. En dat wil je met iedereen delen. Kidsloft helpt jullie op weg om in een handomdraai een eigen babysite te maken en een geboortelijst online te plaatsen.

 

Cadeaucheque ter waarde van 10%

Bij het afsluiten van de geboortelijst (vanaf een lijstwaarde van 1500 € ) ontvangen jullie een cadeaucheque ter waarde van 10% van het totale bedrag van alle verkochte items van jullie lijst. Hiermee kan je vast nog eens lekker komen kindershoppen. Bovendien ontvangen alle mama's nog een fantastische goodiebag.

 

Een eigen babysite

Een persoonlijke gebruikersnaam en paswoord geven je toegang tot de gratis website van jullie baby. Die site beheer je gebruiksvriendelijk en volledig autonoom. Als ouder bepaal je zelf wat er op de site van jullie baby komt. In enkele klikken kun je digitale foto's plaatsen of verwijderen. Via eenvoudige beveiliging kies je bovendien voor wie de website toegankelijk is. En er is meteen een link naar jullie online geboortelijst.

Kom bij ons langs om de lijst samen te stellen

Ben je gecharmeerd door onze loft dan kan je bij ons jou geboortelijst leggen. Omdat wij vinden dat het aanleggen van jullie geboortelijst een onvergetelijke ervaring moet worden vragen wij om een afspraak te maken. Zo kunnen wij de nodige tijd voor jou reserveren. Met veel enthousiasme helpen Gisela en haar team je graag bij het samenstellen van jou geboortelijst, perfect op maat van jullie kindje. Onder het genot van een drankje gaan wij samen met jullie aan de slag en bekijken wij jullie vragen, wensen & noden. Voor het leggen van jou geboortelijst mag je zeker 2 uur reserveren. Vanaf dat jullie de uitzet hebben gekozen (die overigens geheel vrijblijvend is met uitzondering op de door jullie gereserveerde items) worden de gekozen spullen direct opzij gelegd. Wil er toch iemand op voorhand jullie verrassen met een cadeautje, dan zijn wij up-to-date!

 

Maak een afspraak

 

Maak zelf online je lijst met favorieten

Via onze webshop kan je zelf al een lijst met favorieten samenstellen. Bij elk product op onze webshop kan je kiezen om die op jouw geboortelijst te plaatsen. Wanneer die helemaal klaar is, komen jullie langs bij ons en bespreken we die met jou. Wanneer jullie zeker zijn van jullie keuze maken we er een definitieve geboortelijst van.

Hoe werkt het?

 1. Registreer je op onze webshop
 2. Ga naar je favoriete product
 3. Klik op de knop "BEWAAR VOOR GEBOORTELIJST"

 

Alleen leuke cadeaus!

Bij elke nieuwe geboorte horen geschenken. En waarom geen klare wijn schenken? Plaats een geboortelijst op de website van jullie kleine spruit. Zo zien bezoekers welke cadeaus jullie nuttig vinden en welke al van de lijst geschrapt zijn. Een cadeautje reserveren kan online, de betaling gebeurt online of via overschrijving.

Als ouder kun je de geboortelijst van jullie kindje te allen tijde raadplegen. Zodra iets uit de lijst is gekozen, merk je dat. Meer nog, je ziet zelfs wie het cadeautje kocht en of je het geschenkje zelf mag komen ophalen. Een bijzonder handige manier dus om familie, vrienden of collega's een geschenkje te laten kiezen, waar ze ook wonen.

 

Virtueel babybezoek

Ook bezoekers vinden meteen de persoonlijke site van jullie kleintje. Familie en vrienden kunnen er naar hartelust online bladeren in het fotoboek. Of alle nieuwtjes volgen die papa of mama posten. Misschien laten ze zelfs een boodschap na in het gastenboek?
Je website is beschikbaar in Nederlands, Frans en Engels, van over heel de wereld.

 

Jouw voordelen

 • Lijst samenstellen wanneer het jou past
 • Gratis babywebsite met een online geboortelijst 
 • waardebon van 10% van het totale aankoopbedrag van jouw lijst 
 • Aanduiden van voorkeursartikelen  
 • Geen aankoopverplichtingen (behalve de gereserveerde items) bij het afsluiten van de lijst 
 • Duurdere artikelen opsplitsen zodat familie en vrienden een deeltje kunnen aankopen 
 • Aankopen kunnen online en in de winkel gebeuren 
 • Eenmalig gratis levering
 • Unieke en persoonlijke service 

Ons Kidsloft team beantwoordt al jullie vragen met een glimlach. Heb je geen tijd om langs te komen dan kan je ons bereiken op het nummer +32 14 41 08 62 of mailen naar [email protected]

 

Cadeaucheque ter waarde van 10%

Bij het afsluiten van de geboortelijst (vanaf een lijstwaarde van 1500 € ) ontvangen jullie een cadeaucheque ter waarde van 10% van het totale bedrag van alle verkochte items van jullie lijst. Hiermee kan je vast nog eens lekker komen kindershoppen. Bovendien ontvangen alle mama's nog een fantastische goodiebag.

LEUKE EN UNIEKE SPULLEN
CORRECTE PRIJZEN EN ADVIES
JULLIE GEBOORTELIJST IS ONZE PASSIE
GRATIS PRIVE PARKING