LEUKE EN UNIEKE SPULLEN
CORRECTE PRIJZEN EN ADVIES
JULLIE GEBOORTELIJST IS ONZE PASSIE
GRATIS PRIVE PARKING

Baby-artikelen

Om je baby heerlijk te pamperen en te verwennen zijn er heel wat onmisbare baby-artikelen. Het intense moment om je baby te verzorgen en te voeden worden perfect ondersteund door onze top selectie baby-artikelen die op de eerste plaats veilig zijn maar er ook aantrekkelijk uitzien. Zo geniet je samen met je baby van de bad momentjes en de eerste hapjes.

 

 

Bad-artikelen

Met de juiste bad-artikelen en wat kleine voorbereidingen maak je van het badmoment met je baby een echt genietmoment. Onze fraaie en veilige collecties bad-artikelen bestaan in verschillende stijlen van super hip tot tijdloos klassiek zodat ze perfect te integreren zijn in je eigen interieur. De bad-artikelen labels Bébé-jou, Luma en Shnuggle zorgen voor het veilige badplastic en bijhorende accessoires zoals een kapset, badthermometer, nagelschaar en dergelijke. Voor het streelzachte badlinnen hebben wij een selectie gemaakt in de labels Elodie Details, Koeka, Baby's Only, Les Rêves d'Anaïs, Jollein, House of Jamie en Jack 'n Rose die een wondermooie collectie bad-artikelen met badcape's, waskussenhoezen en leuke accessoires te bieden hebben van een super kwaliteit om je baby heerlijk te vertroetelen. Verwen je baby en jezelf met de bad-artikelen van Kidsloft voor een heerlijk welnessmoment.

 

 

Voedings-artikelen

 Borstvoeding, flesvoeding en vaste voeding, het is een hele boterham waar veel bij komt kijken maar met de baby-artikelen uit de collecties van Kidsloft vind je voor elke voeding de gepaste benodigdheden. Met het volledige gamma baby-artikelen van Tommee Tippee en Beaba bieden wij je een perfecte ondersteuning voor een goede borst, fles en vaste voeding. Tommee Tippee is een van de meest betrouwbare en bekendste labels op gebied van flesvoeding. De 'Closer to Nature' papflessen zijn perfect combineerbaar met borstvoeding door hun speen die de natuurlijke vorm en beweging van de borst nabootst. De baby-artikelen van Tommee Tippee zijn geliefd door baby's en aanbevolen door vele ouders.

 

Vanaf de leeftijd van 4 maanden is het tijd voor een vaste voeding. Het slimme baby-artikel de Babycook van Beaba en de Nutribaby van Babymoov kan dan een handige hulp voor je zijn bij het bereiden van een gezonde maaltijd. En om de maaltijd leuk op te kunnen dienen heeft Kidsloft voor jou en je kindje leuke baby-artikelen gescoort van de labels Done By Deer, Boon, Suavinex,Twistshake, Lassig, Jollein en Sebra met lepeltjes, drinkbekers, bordjes & bestek in leuke designs en frisse kleurtjes.

 

 

 

LEUKE EN UNIEKE SPULLEN
CORRECTE PRIJZEN EN ADVIES
JULLIE GEBOORTELIJST IS ONZE PASSIE
GRATIS PRIVE PARKING