LEUKE EN UNIEKE SPULLEN
CORRECTE PRIJZEN EN ADVIES
JULLIE GEBOORTELIJST IS ONZE PASSIE
GRATIS PRIVE PARKING

De allerleukste cadeau-artikelen

Gender reveal party, babyshower, babyborrel, doop, verjaardag, communie of lentefeest, bij Kidsloft vind je altijd het gepaste originele geschenk voor elke speciale gelegenheid en dit in elke prijsklassen. Met veel zorg hebben wij voor jullie een super groot assortiment cadeau-artikelen van de hipste labels geselecteerd van Amsterdam tot the States. Ben je opzoek naar een echte eye-catcher of eerder een praktisch cadeau-artikel met net dat kleine detailtje? Of geef je liever een gepersonaliseerd geschenk om het bijzonder feestmoment extra speciaal te maken? Omdat foto's soms meer spreken dan woorden kunnen vertellen geven we jullie hier al wat leuke cadeau ideetjes. Kom gezellig eens langs om ons hele gamma cadeau-artikelen te bewonderen. Geen feest is compleet zonder een uniek cadeau-artikel van Kidsloft. Jullie familie of vrienden zullen vast in de wolken zijn met jullie geschenk.

 

 

 

Voor jou, van ons!

Cadeautjes geven & krijgen is in één woord geweldig. En om dit nog leuker te maken zet Kidsloft elke maand een label met hippe cadeau-artikelen voor jou in de kijker. Heel de maand lang kan je genieten van een directe korting van -10% op alle cadeau-artikelen van het geselecteerde label. Een cadeautje voor jou...van ons!

 

Label van deze maand: Childhome

Bestel je online? Gebruik dan de code 'For you' voor deze leuke korting!

 

 

Jij ontwerpt ... Wij maken het voor jou ♥

Heb je 'n big announcement to make, gender reveal party of ben je opzoek naar een super origineel geschenk? Dan is een eigen creatie sowieso de max. Hoe leuk is het om een zelf ontworpen cadeau te kunnen geven? In de personalisatie corner van jullie Kidsloft is niks te gek! Ben je opzoek naar een sticker of textielbedrukking geheel naar je eigen wensen en smaak, dan gaan we samen aan de slag. Jij onwerpt en wij maken het voor jou in no-time.

 

LEUKE EN UNIEKE SPULLEN
CORRECTE PRIJZEN EN ADVIES
JULLIE GEBOORTELIJST IS ONZE PASSIE
GRATIS PRIVE PARKING