LEUKE EN UNIEKE SPULLEN
CORRECTE PRIJZEN EN ADVIES
JULLIE GEBOORTELIJST IS ONZE PASSIE
GRATIS PRIVE PARKING

Baby- en kinderkamers

Bij Kidsloft vind je de leukste meubelen om je babykamer of kinderkamer net dat beetje meer te geven. Met grote zorg hebben wij voor jullie een super selectie van merken gemaakt die kwaliteit hebben gecombineerd met een hip design en dit in elke prijsklasse. Ben je op zoek naar je eerste babykamer? Of zoek je een kinderkamer voor de grote zus of broer? Bij meubelzaak Kidsloft vind je de baby- en kinderkamer van je dromen.

 

 

Zoveel kinderkamers...zoveel stijlen.

Elke woning heeft zijn eigen stijl, en dit is bij de meubelen van Kidsloft niet anders. Graag gaan wij met jullie op zoek naar de ideale babykamer of kinderkamer die perfect past in jullie interieur. Hou je van een gezellige eigentijdse stijl, modern strak & trendy, klassieke elegantie of een tikkeltje retro? In meubelzaak Kidsloft vind je de allernieuwste baby- en kinderkamer trends in alle stijlen, vervaardigd uit de beste materialen.

 

Zoveel kinderkamers...zoveel merken

Bij Kidsloft wordt veel belang gehecht aan veilig slapen in een knusse gezellige baby- en kinderkamer. Alleen de beste merken die kwalitatief hoogwaardige materialen gebruiken, hoge veiligheidsnormen hanteren en toch een hippe look hebben behoren tot onze leveranciers. Theophile & Patachou, Woodwork, Comingkids, Opsetims, Bloom, Mathy by bols, Sebra, Pericles en Troll zijn de creators van onze prachtige meubelen die baby- en kinderkamers doen stralen.

 

Zoveel kinderkamers...zoveel fun

Weet je al precies wat voor kindermeubels je zoekt? Of kan je nog wat inspiratie gebruiken? Kom dan zeker eens gezellig langs om je heerlijk te oriënteren in onze sfeerkamers. Baby-en kinderkamers van Kidsloft zijn fun, functioneel & fantastisch!

 

LEUKE EN UNIEKE SPULLEN
CORRECTE PRIJZEN EN ADVIES
JULLIE GEBOORTELIJST IS ONZE PASSIE
GRATIS PRIVE PARKING