LEUKE EN UNIEKE SPULLEN
CORRECTE PRIJZEN EN ADVIES
JULLIE GEBOORTELIJST IS ONZE PASSIE
GRATIS PRIVE PARKING

Shoppen bij babywinkel Kidsloft is shoppen met beleving

Wie houdt van shoppen met beleving houdt ook van ons.

Welkom in DE babywinkel waar alles tot in de kleinste details is uitgewerkt. In deze babywinkel vind je alle mooiste musthaves en mustneeds voor jouw mini-you, perfect en sfeervol neergezet per thema. De badkamer en keuken in deze babywinkel zijn zeker al een bezoekje waard.

Shop-in-shop

Babywinkel Kidsloft is recent verbouwd en hanteert nu een shop-in-shop formule van de meest trendy labels uit babyland. De shop in shop formule van deze babywinkel biedt jullie niet alleen de grootste keuze van deze merken aan, maar geven jullie ook een perfect beeld van alle needs per label.

 

Testparcours

Bij het shoppen met beleving in een babywinkel mag een testparcours zeker niet ontbreken. Zijn jullie opzoek naar een kinderwagen of buggy? Met het testparcours van babywinkel Kidsloft ontdek je snel alle pro's en contra's en is de juiste keuze maken kinderspel.

Geboortelijst

Kom gezellig eens shoppen met beleving en/of laat je inspireren voor het aanleggen van jullie geboortelijst in onze babywinkel. Met veel enthousiasme zijn wij groot in alles voor de allerkleinste.

Photobooth

Vergeet bij het afsluiten van je bezoek aan deze babywinkel niet nog even te passeren bij de photo-booth and feel free to use. "Strike the pose" en neem het allerleukste exemplaar gratis mee naar huis als herinnering aan je bezoek in babywinkel Kidsloft.

 

Tot ziens is nooit voor lang... Babywinkel Kidsloft houdt jullie graag up-to-date over leuke events en acties. Vip shoppen, ladies night, moederdag, vaderdag, dag van de klant en natuurlijk niet te vergeten onze eigen verjaardag. Bij deze babywinkel bouwen ze graag een feestje, en daar horen uiteraard bubbels en feestkortingen bij. Bovendien is het team van deze babywinkel fan van nieuwe gadget's die regelmatig te winnen zijn op social media. Dus lieve mama's & papa's hou zeker de Facebook en/of Instagram pagina van deze babywinkel in de gaten want dit mag je niet missen!

 

 

LEUKE EN UNIEKE SPULLEN
CORRECTE PRIJZEN EN ADVIES
JULLIE GEBOORTELIJST IS ONZE PASSIE
GRATIS PRIVE PARKING