LEUKE EN UNIEKE SPULLEN
CORRECTE PRIJZEN EN ADVIES
JULLIE GEBOORTELIJST IS ONZE PASSIE
GRATIS PRIVE PARKING

Geboortelijst online of in de winkel?

 

Shoppen op een online geboortelijst?

Voor iedereen die weinig tijd heeft of veraf woont maar toch graag een cadeautje van een geboortelijst wil kopen is onze online geboortelijst met babywebsite de perfecte uitkomst. Zo ben je in de mogelijkheid om vanuit je eigen luie zetel lekker te shoppen voor je familie of vrienden op het moment dat jou het beste past. Bestel je online van de geboortelijst dan wensen wij jou veel winkel plezier bij het vinden van het gepaste geschenk.

Bekijk ook na je online bestelling of reservatie de babywebsite van jullie familie of vrienden. Hierin vind je hun foto's in het fotoboek en kan je alle nieuwtjes lezen die mama & papa posten in hun blog. En om hen extra te verrassen heb je ook de mogelijkheid om je felicitaties achter te laten in hun gastenboek.

 

 

 

Shoppen in Kidsloft voor een geboortelijst?

Kom je gezellig shoppen voor een cadeautje van een geboortelijst dan helpen wij je graag verder. In onze Kidsloft hebben wij voor jullie een huiskastje voorzien waar de volledige geboortelijst van jullie familie of vrienden is uitgestald. Zo kun je zelf heerlijk het perfecte cadeau kiezen. Is het ideale cadeau gescoord, dan pakken wij dit mooi voor jullie in en heb je de keuze om het geboortegeschenk zelf af te geven of door ons te laten bezorgen.

 

Shoppen bij Kidsloft doe je van maandag van 13.00 tot 18.00 uur. Di,wo,do,vr van 10.00 tot 18.00 uur en zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Vergeet niet dat Kidsloft een eigen parking heeft waar je gratis gebruik van mag maken tijdens je bezoek. Heb je nog vragen omtrent een geboortelijst? Aarzel dan niet om ons even te bellen. 014-410862 Wij helpen je graag verder.

LEUKE EN UNIEKE SPULLEN
CORRECTE PRIJZEN EN ADVIES
JULLIE GEBOORTELIJST IS ONZE PASSIE
GRATIS PRIVE PARKING