LEUKE EN UNIEKE SPULLEN
CORRECTE PRIJZEN EN ADVIES
JULLIE GEBOORTELIJST IS ONZE PASSIE
GRATIS PRIVE PARKING

Geboortelijst bij Kidsloft: voordelen

Jullie geboortelijst .... onze passie

Je baby verdient het allerbeste. Kies je voor een geboortelijst bij Kidsloft dan kies je voor de allerleukste babywinkel gevuld met de meest unieke collecties van de beste kwaliteit. Dit in combinatie met onze huiselijke gastvrijheid, persoonlijk advies een ongekende service maakt dat jullie met een geboortelijst bij Kidsloft zorgeloos kunnen genieten van het allerbelangrijkste ..... jullie baby.

 

 

Je lijst samenstellen wanneer het jullie past

In onze hedendaagse samenleving hebben we allemaal weinig tijd. Omdat het leggen van jullie geboortelijst een onvergetelijke ervaring moet worden openen wij ook 's avonds na sluitingstijd voor jullie onze deuren om dit in alle rust te kunnen ervaren. Er is niets leuker dan je voorbereiden op de komst van jullie kindje, daarom beslis je zelf in welke maand van je zwangerschap je klaar bent om je geboortelijst te komen leggen.

 

 

Niets moet, alles mag

Twijfelen jullie om bepaalde artikelen op je geboortelijst te zetten? No needs. Alle artikelen (met uitzondering van baby- en kinderkleding) zijn geheel vrijblijvend en niet verplicht zelf aan te kopen bij het afsluiten van jullie geboortelijst. Zie je na het samenstellen van je geboortelijst nog iets leukers of ben je iets vergeten? Geen probleem. Laat het ons weten, en wij passen dit voor je aan.

 

 

Maak een duurder artikel betaalbaar

Zijn er bepaalde items die je nodig hebt maar te duur vind om in één bedrag op jullie geboortelijst te zetten? Laat het ons weten. Misschien is het interessant om deze duurdere artikelen op te splitsen zodat jullie familie en vrienden deze in delen kunnen aankopen.

 

 

Kidsloft, zo dichtbij voor iedereen

Wonen je familie en vrienden te ver van onze winkel? Kidsloft is voor iedereen dichtbij. Dankzij jullie prachtige online geboortelijst gekoppeld aan jullie eigen gratis babywebsite kunnen zij aankopen doen en op de hoogte blijven van al jullie nieuwtjes vanuit hun luie zetel.

 

 

Geef aan wat je snel nodig hebt

Ben je bevallen en mag je met jullie kindje naar huis, dan zijn er veel spulletjes die je dringend nodig hebt. Ook hier hebben wij voor jullie een gepaste oplossing gevonden. Zo zijn jullie in de mogelijkheid om zelf een selectie te maken van jullie favoriete artikelen die doormiddel van een ster als voorkeur artikelen op jullie geboortelijst worden weergegeven.

 

 

Gratis levering, makkelijk en lux

Je mag eenmalig gebruik maken van een gratis thuislevering. Dit kan gemakkelijk zijn voor je grote aankopen, of lux wanneer jezelf even geen tijd hebt om bij ons langs te komen. Geef ons een belletje, en je gratis levering komt eraan.

 

 

Jullie geboortelijst wordt beloond

Bij het afsluiten van je geboortelijst ontvangen jullie een bestedingsbon ter waarde van 10% van het totale bedrag van de aangekochte artikelen. ( Vanaf een lijstwaarde van €1500,00) Bovendien ontvangen alle mama's nog een fantastische goodybag vol super leuke verrassingen.

 

 

At your service

Ons Kidsloft team beantwoordt al jullie vragen met een glimlach. Heb je geen tijd om langs te komen dan kan je ons bereiken op het nummer 014-410862 of mailen naar [email protected]

LEUKE EN UNIEKE SPULLEN
CORRECTE PRIJZEN EN ADVIES
JULLIE GEBOORTELIJST IS ONZE PASSIE
GRATIS PRIVE PARKING